Project Prom

Idag samlades alla seniors för en "assembly" inför helgens prom. Jag har sett detta i en film förut men visste inte att detta var en tradition i många high schools! Det hela gick ut på att "skrämma" alla att drink and drive under prom, eftersom det är väldigt vanligt att detta händer. Skådespelarna, som också var kompisar från skolan visade upp en scen där 4 ungdomar var i en bil olycka. Killen som körde dödade alla sina kompisar inklusive sin flickvän (som är tillsammans på riktigt!)

Allt var väldigt verkligt, 2 polis bilar och 2 ambulanser kom med sirener och förde bort 3 utav dom, medans en kriminal detektor la den fjärde i en likpåse och fördes iväg i en likbil!!!

Efter det fortsatte assemblyn i aulan och de visade upp en begravning, med bildspel från när Alex (tjejen som dog) var liten, och hade 8 killar som var klädda i kostym föra iväg kistan!

De hade läkare och poliser som höll tal. Och avslutade det hela med att två kvinnor kom in och berättade om hur deras barn dog i bilolyckor (en utav dom som gick på vår skola för några år sen).

Väldigt speciellt var det, men hoppas det stoppar många från att köra rattfulla på lördag.


Efter det så åkte vi hem hem till Ashley och solade vid hennes pool, 33 grader ute så trodde jag skulle dö av värmeslag! Haha stod i poolen medans vi gjorde läxorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0