stress

Hälsokontroll. sprutor. blodprov. signatur från rektorn. samtal med ib-koordinator. ansökan. fotokollage. brev från föräldrar och miljontals samtal. Det har mina tre senaste dagar bestått utav! Har varit sjukt stressigt, men jag lyckades bli klar i tid!
Jag ansökte väldigt sent om att få åka till USA, så sent som slutet av april. Efter intervjun och inbetalningen hade jag tre dagar på mig att skicka in dessa obligatoriska uppgifter för att kunna åka till USA!

Så nu är det bara att vänta in placering osv.! :D

intervju

Idag startar äntigen min resa! Eller mina förberedelser i alla fall! :)
Jag, mamma och pappa åkte ner till Malmö för att göra min intervju inför mitt high school year! Det började med att vi gick igenom regler osv. och många var det! Men dom flesta är väldigt uppenbara och var regler som jag redan följer här hemma så det blir nog inte så stor skillnad!
Efter det ställde min intervjuare en massa frågor som jag fick svara på, och efter det pratade hon en snabbis med mamma och pappa.

Nu blir det bara att vänta på svar om jag blivit antagen eller inte! Efter det sätter vi igång! :) Och förhoppningsvis går tiden snabbt fram tills jag åker iväg, för jag kan knappt vänta längre!


RSS 2.0