30.01.12

Måndag åter igen, hade ingen träning idag så kom precis hem från skolan! Är så grymt trött så funderar på att gå och sova en stund. Annars så är jag grymt taggad inför track det här året :) Ashley ska göra det med mig!!! Vi har massa planer för träningarna, haha vi kommer ha så grymt kul! åh

har en kort vecka eftersom vi är lediga på fredag, blir basketmatch som vanligt. och lördag taggas det hockey match med arvid!! haha (fick gratis biljetter av en kompis) :)


shopping i chicago



efter flera timmars letande hittade jag äntligen en klänning! köpt här - http://www.jessicamcclintock.com
Vet inte riktigt vilka skor och accessoarer jag ska matcha den med. och såklart vad jag ska göra med mitt hår??


ashley hittade en alpaca affär! lycka haha

tjejerna!

shopping på älskade h&m!

svenska raggnings repliker



Hemma från chicago. död. men nöjd med dagen. Såg det här klippet på facebook, grymt kul, haha! Bilder kommer upp imorgon! :) puss och godnatt

26 januari tvåtusentolv

En riktigt kul helg väntar och jag taggar nydushad på soffan framför jersey shore! Försökte få ihop en ny design till bloggen men gav upp ganska snabbt, blir nog att fråga syster min för jag förstår verkligen ingenting hehe. Imorgon är det basketmatch och tidig lördag morgon bär det av till chicago för att köpa klänning, så förhoppningsvis kommer det upp bilder på den snart! :) Träningen går jätte bra, jogging och lite mera jogging består den av,, men definitvt roligare än att sitta hemma!

Fick ett meddelande från mammis idag som berättade att jag flyger ut från los angeles 13 juni, mellanlandar i London och är framme i köpenhamn 14 juni, 17:10. Känns så sjukt overkligt, men är sjukt spänd!


Såhär såg jag ut idag!

Nu är det dags för favorit stunden på dagen, ligga i sängen och kolla på gossip girl! <3

meangirls och harrypotter gjorde min torsdags kväll





image description



image description


smärta

Intensiv träning idag och sträckte bakre låret :( kan knappt gå längre! Men annars flyter allt på som vanligt, taggar helgen då det bär av till Chicago för att shoppa klänningar till sadies! Taggar för spring break, min födelsedag, Mr. Teen, prom, graduation, familjen lindhes resa till cali!! :) tänk vilken härlig vår jag har framför mig!


united township high school


En bild på min skola! :) det är typ 10 gånger större än vad som syns på bilden!

Orange and black, panthers :)

random fakta som jag vill klämma in i det här inlägget

Det finns så många saker som nu är vardag för mig, men så typisk amerikanskt, som jag vill dela med mig av! Jag tar det nu mera för givet, men det är ju inte säkert att ni vet det här! :)

- Jag åker en gul skolbuss hem från skolan varje dag. Är inte lika kul som det låter, mest freshman, och vi vet alla vad som händer när man sätter 20 tretton-åringar i samma rum, huvudvärk!


- Varje morgon står vi med handen på hjärtat och säger "the pledge of allegiance" (och jag kan det äntligen utantill!!!!!!)

I pledge allegiance
to the flag
of the United States of America,
and to the republic for which it stands,
one nation under God
,
indivisible,
with liberty and justice for all.

-
Inför varje sportevent lyssnar vi, med handen på hjärtat, till nationalsången. VARJE sportevent!

- Vi har en stor matsal där det finns 4 olika köer till olika maträtter, varje dag serverades det salladsbuffe, pizza, pommes, snacks, nachos, tacos osv.

- I speech class gör vi redovisningar cirka en gång i veckan, och det är något jag rekomenderar för alla, så sjukt nyttigt!

- Dagarna går sjukt snabbt, då varje lektion är 50 min lång, med 5 min raster

Allt jag kan komma på nu! :)


fredag och basket match


fredag kvällen spenderades som vanligt på basket matchen. Idag spelade vi, UT mot moline, de största "rivalerna". VI VANN! hehe
Träffade iaf emma, från norge! jag och avid satt och pratade med henne en lång stund om allt möjligt som har med sverige/usa att göra, väldigt trevligt!

jag och Ashley, TWINS :)

jag och Paola! :)

Efter matchen blev det mat på village inn och sedan vidare till ashleys hus! Riktigt bra kväll, måste säga att jag riktigt ÄLSKAR det amerikanska livet <3

Track and field

idag var alltså första träningen med friidrotts laget, eller ah första träningen är den 23 januari, men vi tränar inför träningen ;s Var typ 30 killar och 3 tjejer så kände inte riktigt att jag låg på deras nivå, men det gick hyfsat bra ändå! Vi sprang och sprang... trodde jag skulle dö! Men konstigt nog fick jag sjukt mycket energi från träningen! Så nu taggar jag inför imorgon, yttligare en träning med super trevliga människor! :)


LIVE IT UP

bra inspiration från min fina vän Jennys blogg! (vet inte hur man länkar från ipoden så det får bli en sån här) http://imagic.blogg.se/


will you go to sadies with me?

Den 11 februari är det dags för sadies, en "omvänd" skoldans där tjejerna bjuder ut och betalar för killarna. Och i USA frågar man bara inte utan det ska vara så kreativt som möjligt! Jag låter bilderna tala för sig själva! ;) 



Vi gömde oss alltså i dom små lådorna! Vi hade lagt ut ledtrådar över hela huset, där de på den sista ledtråden stod ett nummer, nummret till deras låda med deras dejt. Väldigt kreatvis om jag får säga det själv. Enda problemet var väll att arvid var 45 minuter sen så benen var som bortdomnade... haha
Nu blir det bara att hitta den perfekta klänningen, göra reservationer på resturang sen är det bara att tagga för dansen! :)

i love you :)




fredag den trettonde

fredagkvällen spenderades som vanligt på basketmatchen, dagens tema - orange! hehe
Annars har det inte hänt så mycket, skolan rullar på, och en bra helg väntar. vill även passa på att tacka martin luther king för ledigheten på måndag! :)



Arvid och Kolby

jag och koby!

såhär såg jag ut idag!

Var förövrigt på track möte idag! den 23 januari sätter träningen igång. Track är som friidrott. Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, men det blir antingen sprint, hurdles, eller long jump :)

<3



lägger upp en bild på världens finaste vänner! puss på dom :)

taggar graduation! senior 2012 <3




Har beställt cap & gown, tassel, t-shirt och swetshirt! Taggar graduation för fullt, och det bästa är att då kommer min underbara familj vara här! :D åh längtar så!

det här får mig att skratta


21 pounds, just sayin'

som sagt, en 21 pounds / 10 kilo större felicia! menmen, det hör till...

skulle kolla upp mitt BMI online, för att se till att jag fortfarande var normalviktig. Det stod att jag hade 30 = Obesity... dog ett tag! men hade skrivit in fel längd, hehe.



haft en rikgtig bra helg! Fredag efter skolan gick vi och kollade på killarnas swim meet! Efter det blev det middag på jimmy john's och bio - "the devil inside". Skulle tydlgen vara jätte läskig, och jag som är världens största mes är besviken, och jag vill ha mina 10 dollar tillbaka. jätte komstig film och inte alls bra enligt mig!
Efter det blev det sleepover hemma hos Ashley, med Abby, Breanna och Tina för att sedan på lördag morgon vakna upp vid 10 och gå på pedikyr! :) julklapp från breanna!
Åkte och shoppade på lördagen med tjejerna, kollade in klänningarna inför dansen som kommer upp i februari :) inte hittat något ännu, men vi har ju en månad på oss! Lördag kväll blev det film kväll hemma hos Ashley med ett gäng kompisar!
Idag, söndag blev det mera shopping!! lägger upp bilder sen! :)
riktigt trevlig helg!

back to school

Idag satte skolan igång igen! Bytte ut väldigt många lektioner vilket just nu känns sådär, nu får man alltså om på nytt träffa nytt folk med tanke på att jag inte känner någon! Men jaja det är ju alltid kul :) så just nu har jag;

Speech
CP English 4
US history
Concert choir
Psychology
Ceramics
P.E

ser fram emot den nya terminen, 5 månader kvar i USA nu, grymt spänd på att komma hem men passar på att njuta i staterna!


happy new year!

Det nya året infirades som sagt i Chicago! Tidigt lördag morgon kom vi fram till den stora staden, vi började med en incheckning på hotellet.



utsikten från vårt hotellrum, 17e våningen! lite höjdrädd blir man ju

Efter det åkte vi till skydeck - näst högsta byggnaden i världen!

lika högt som 313 oprahs! :) haha


utsikten från toppen!

glasgolv!

bönan! min kamera dog en sekund senare :( så har bara en bild

Tiffany's & co :)

Efter att varit uppe i skydeck tower, ätit lunch och gått runt lite åkte vi tillbaka till hotellet för att vila upp oss lite! Tjejerna åkte ut för lite shopping!! :D och efter det gick vi ut på piren för att kolla på fyverkerier osv. :) och kallt var det!

haha jag och quinn

piren, med staden i bakgrunden

fyverkerier!

klockan 9 hade vi reservationer på en italiensk returang, och jag tog de klassiska nyårs-mat-bilderna så alla kan se vad jaag åt! :) haha

tre bilder på förätten


ostron, krabbor osv.

själv åt jag pasta med hummer!

efter middagen blev det hemfärd, kom tillbaka till hotellet runt 23.30, det var fullt liv inne på hotellet. Vid tolvslaget räknades det ner, folk skrek och tutade, och kastade massor av toapapper... haha, ute på gatan kunde man höra hur bilarna tutade! Var grymt kul att fira nyår i en storstad, det var verkligen packat med folk vart man än gick!

Dagen efter blev det shopping! :) H&M & TopShop förgyllde mig dag! <3


hehe jag och quinn köpte t-shirts, ett skämt som alltid dras här i USA, typ som det svenska "intresseklubben antecknar"...

nya skor från forever21

blus från forever21 och kavaj från H&M


blus från H&M

linne från forever21

halsband från H&M

halsduk från H&M

såhär ser min garderob ut nu! :)

hehe det här låg i brevlådan när vi kom hem, mitt första "reportcard", mitten är resultated från finals och höger är slutbetygen! haha helt okej med tanke på att det inte räknas....

Birdy - Shelter


RSS 2.0