Vad hände?

Bilder från i fredags från Quinns 8th grade graduation!
TUBING! :)
Spenderade söndag vid deras country clubs pool :)
shopping!
Haha kommer inte kommentera den här bilden, men det här är i alla fall vad vi gjorde idag efter skolan....
Angående rubriken, Vad hände? Ja, vad hände med tiden kan man fråga sig! Har idag vart i usa i 295 dagar!!!! 10 månader och tiden har bara flugit förbi! Familjen kommer hit imorgon!! Och snart ses vi hemma igen!
Puss på er

Yearbooks and Track banquet :)

Ja rubriken säger väll allt! Idag i skolan fick vi våra yearbooks och sen gick jag på en track banquet! haha ett slags avslut av säsongen som gått med awards och middag :)jag och ashley med våra awards!

häck hopparna! :)

Coach Wesselman!

Yearbooken!

1 utav de 7 sidor jag var med i :)

haha baby pictures!

Sen signerar man varandras yearbooks! :)

Senior Skip Day

En tradition att alla seniors skolkar från skolan måndagen efter prom! En riktigt bra tradition tycker jag :) Vi var det vanliga gänget som består av 7 som tog vårt pick och pack och drog till Adventure land i des moines, Iowa! Åkte berg och dalbanor m.m. heeela dagen och hade picknik på pakeringen! :) Dagen slutade dock i tårar då vi började prata om hur jag åker om 2 veckor! usch har så mycket blandade känslor ;s


Prom ♥

Prom var en av dom bästa kvällarna i mitt liv! En helt underbar kväll med världens bästa vänner ♥
Project Prom

Idag samlades alla seniors för en "assembly" inför helgens prom. Jag har sett detta i en film förut men visste inte att detta var en tradition i många high schools! Det hela gick ut på att "skrämma" alla att drink and drive under prom, eftersom det är väldigt vanligt att detta händer. Skådespelarna, som också var kompisar från skolan visade upp en scen där 4 ungdomar var i en bil olycka. Killen som körde dödade alla sina kompisar inklusive sin flickvän (som är tillsammans på riktigt!)

Allt var väldigt verkligt, 2 polis bilar och 2 ambulanser kom med sirener och förde bort 3 utav dom, medans en kriminal detektor la den fjärde i en likpåse och fördes iväg i en likbil!!!

Efter det fortsatte assemblyn i aulan och de visade upp en begravning, med bildspel från när Alex (tjejen som dog) var liten, och hade 8 killar som var klädda i kostym föra iväg kistan!

De hade läkare och poliser som höll tal. Och avslutade det hela med att två kvinnor kom in och berättade om hur deras barn dog i bilolyckor (en utav dom som gick på vår skola för några år sen).

Väldigt speciellt var det, men hoppas det stoppar många från att köra rattfulla på lördag.


Efter det så åkte vi hem hem till Ashley och solade vid hennes pool, 33 grader ute så trodde jag skulle dö av värmeslag! Haha stod i poolen medans vi gjorde läxorna!

UT

Kom till skolan klockan 7 måndag morgon och det var inte en kotte där... Så passade på att ta några bilder i skolan, för jag insåg att jag aldrig visat några. Är väll inte jätte speciellt, särskilt inte när man ser det varenda dag!


1 utav 8 lååååånga korridorer!

Där inne ligger kafeterian och en trappa till övervåningen

Min korridor, här går jag cirka 20 (?!?!) gånger om dagen!

Mitt fina skåp, haha. kombination 34-46-24 :) tog några dagar innan jag kunder öppna det utan hjälp!

Efter skolan åkte vi hem till Ashley och låg och solade vid hennes pool, efter det tog vi en åktur i den här bilen! :)

I made it on prom court!!!!!

Av cirka 200 senior tjejer på skolan var jag en av dom 10 som blev framröstad till prom court. Som ni säkert har hört talat om har varje prom en king, queen, prince och princess, men för att rösta fram vinnaren väljer man först ut en prom court, 10 killar och 10 tjejer som folk under veckan kommer rösta på för att utse en vinnare! :) Imorgon ska vi ta bilder till tidningen, och bilder som kommer hängas upp i skolan så folk kan rösta! Vi får även gratis biljetter till prom ;) och kommer under dansen få gå upp på scen då de ska kröna en vinnare! Blev så himla glad att jag kom med, nu är jag verkligen så himla taggad för prom! :D


En bild på en random prom court, haha

shake it out


Hitttade det här på mitt nattuksbord när jag kom hem från skolan igår, min värdmamma gav en varsin till barnen, hur gulligt som helst! :)
Är lite smått beroende av den här låten just nu! Från förra veckans glee avsnitt.

Inte för att vara tjatig eller så, MEN OM 20 DAGAR KOMMER FAMILJEN! :D

Bishop Hill

Idag åkte jag och min värdmamma på ett litet äventyr till en stad cirka 45 minuter från east moline som heter bishop hill. Den var en liten svensk stad som var jätte gullig, gatorna hette "johnsson street", "svensson street" m.m. Tog massa bilder på det, förstår att det kanske inte är så kul för alla där hemma att se bilder på svensk mat (?!) men jag som inte sett det på 10 månader var överlycklig!!! :D

ett bageri, amerikans och svensk flagga såklart!

frukost, hehe

Vet inte om det ser så svenskt ut, men gulligt var det i alla fall!

Sen gick vill till en liten affär som hade allt man kan tänka sig!

Bland annat små lucior

svenska hits! haha

det var ett himla tjat om lutfisk... haha det är ju inte direkt som att det är värsta svenska grejen, eller? Jag har i alla fall aldrig smakat!

Fick såklart översätta för min värdmamma vad som stod på knapparna :)

dalahästar såklart! :)

en liten julbock!

lutfisk lotteri, what haha?!?!

svenskt kaffe!

och knäckebröd!

vi köpte hem lite godis

kaviar och limpa, hur gott som helst!!!!
Haha tvingade min värdmamma att äta kaviar men kan ju inte påstå att hon gillade det.... Imrogon ska vi leka fear factory och muta resten av barnen med pengar för att äta det, hehe80's pops concert


För den sista concert hade vi 80-tals tema! :) Slänger upp lite bilder på mig och Michele!

Nu börjar det närma sig slutet!!! Vi jobbar på de sista projekten och har de sista proven i skolan då vi bara har två hela  veckor kvar! Taggar för prom och såklart att familjen kommer om tre veckor!!!!!

Imorgon har vi sovmorgon till klockan 10, så nu ska jobba på min scrapbook till engelskan och sen blir det att kolla på nya avsnittet av glee! :)

4 maj

OMG, om exakt en månad idag lämnar jag east moline! :( men det är bara 26 dagar kvar tills min kära familj kommer hit, vilket är helt overkligen för mig! Det är en sån konstig känsla, allt känns som en dröm, även fast mitt liv här är vardag.

Hade i alla fall min sista tävling idag, med en senior night där alla seniors i laget blir presenterade med sina föräldrar osv. Kvällen var väll lite av ett fiasko eftersom jag råkade "falsestart" i mitt race. Jag tappade balansen och gick över linjen innan "the gun shot". Så blev diskvalificerad och fick inte ens springa :( det är inte helt ovanligt att det händer, utan det händer de flesta minst en gång. Men det sög verkligen, särskilt eftersom det var min sista tävlig. Menmen, har haft en riktigt rolig säsong, något jag alltid kommer minnas! :)

slänger upp en bild på mig och Ashley!

RSS 2.0