populär musik i usa

Dom lyssnar på väldigt mycket rap här i usa, och låtarna är väldigt "bad" haha. Många av låtarna var med i videoklippet från förra inläget också! Tänkte i alla fall att jag skulle dela med mig lite av musiken som är populär här i usa just nu, kanske där hemma också! :)

Big Sean - Dance (Ass)

T-Pain - Booty Wurk

Tyga - Rack city

LMFAO - shots ft. Lil Jon
LMAFO - Sorry For Party Rocking

Nicki Minaj - Starships

Jay-Z & Kanye West - Ni**as In Paris

cheerleading

¨

En grym dans som cheerleading teamet gjorde i halvtid under matchen i fredags!

senior night



I fredags var den sista hemmamatchen, senior night och temat var total blackout. Bästa matchen på hela säsongen, i början av matchen låg vi under med 14-0 men matchen slutade med att vi vann. Trodde jag skulle tappa rösten av allt skrikande, men var grymt roligt! Efter det åkte vi till "steak n' shake" och efter det vidare hem till Ashley och badade i hennes badtunna :)

Idag, lördag åkte jag, Ashley och Arvid och shoppade och åt ute på resturang. Resten av kvällen spenderade vi hemma hos med med Christina, Eric och tyler. Spelade pingis, kollade film, lekte kuragömma i mörkret osv. :) haha grymt kul! 

sadies <3

bästa kvällen ever! :) slänger in en liten bildbomb! och felipe (i rosa shortan) var min dejt under kvällen! :)



update

Vet att jag varit grymt dålig på att blogga i veckan, men som vanligt har jag haft det fullt upp! Så kör på ett litet uppdaterings inlägg :)

förra söndag åkte vi till chicago för lite shopping! Gick till the American doll store med deras kusin grace och åt lunch med henne och hennes docka! :)

super god mat  hade dom!

blev lite shopping! :) Och inne på hollister mötte jag en svensk familj! Hörde hur dom pratade svenska med varandra så gick upp och började prata med dom! haha

nya skor till sadies!

glad alla hjärtans dag i efterskott! haha :) hoppas ni hade en fin dag och blev uppvaktade, för det blev jag!
hade en "late start" i onsdags vilket innebär att vi hade sovmorgon till klockan 10! Blev ingen sovmorgon för mig, utan skypade med mamma och åt frukost på dunkin donuts med ashley! :)

I tosdags var vi på grease musikalen med kör klassen! Gick på olika workshops, åt god lunch osv. :) På bilden är det Lexi, Bre och Michele!

2-11-12

Fredagens tema var djur-tema! riktigt kul helg, kom precis hem från bion och är så grymt trött! Taggar jag för chicago imorgon och slänger in lite bilder från helgen :)


jag och lexi!


Åkte till walmart vid midnatt för att köpa breaking dawn!!! Fick köa i 20 minuter, men det bjöds på edward tårta så det var helt okej för mig! Var första gången jag vart på walmart klockan 12 på natten och blev riktigt förvånad över hur många som var ute och storhandlade matvaror! vissa hade till och med sig små barn!


definitivt bästa tårtbiten!

lördag morgon blev det simtävling!

sen åkte vi hem till ashley och lagade tyska(!?) pannkakor

smakade som ungspankaka!

fullspäckad helg

Som sagt så har jag en fullspäckad helg, imorgon blir det basketmatch sen sleepover hos breanna för att vid tolvslaget åka till walmart och köpa breaking dawn som kommer ut!
Lördag morgon blir det att kolla när killarna simmar, sectionals! Efter det ska vi laga svenska och tyska(?!) pannkakor och gå på bio! Sen söndag bär det av till chicago för lite shopping, kan förhoppningsvis hitta skor till sadies och lite andra roliga saker!

Uppdaterar mer efter helgen!

som lite övrig information så har jag varit här i 6 månader idag, jag har gått upp 25 pounds och inatt drömde jag för första gången på engelska!! :)

02.05.12

Haft en väldigt händelserik helg :) lördag gick vi hela familjen + en till familj som var på besök och bowlade och åt lunch, mys

Gick till ett rootbeer bryggeri, GOTT

i bowlinghallen!

jag och värdmammis!

haha Ian förstör bilder...

jag och eric

jag och quinn, tar bilder som vanligt haha

vinnarlaget - "vikingarna" haha

Efter det blev det hockeymatch med arvid! En kompis från skolan jobbar där så han gav mig två gratis biljetter :)

dom vann!!

arvid och nån random kille! haha

maskoten!

fick gratis hockey jerseys! :)

köpte nya träningskor :) tagga track imorgon!!

Ever has it been that love knows not its own depth until the hour of separation.


sex månader har gått, och jag saknar er mer och mer för varje dag som går. Älskar er något fruktansvärt, men jag vet att för varje dag som går är det närmare tills vi ses igen. puss på er

make love not war

kvällens tema var hippie/70-tal. Som vanligt gick vi all out, åkte till en vintage affär och shoppade inför kvällen!

Matchande shorta och hårband.. haha! men ett par jeansshorts och stövlar

jag och abby, haha

Efter matchen blev det Village inn mer tjejerna, mason, nico och connor! :)

RSS 2.0